Brede school

Speelschool en BSO De Bronckhorst Noordwijk

Speel mee bij SKOL Kinderopvang:

Leef je uit op de speelschool en de BSO!

 Avontuur, sport en spel, chillen, koekjes bakken, de natuur in, samen of in je eentje spelen… bij SKOL is er uitdaging voor ieder kind. SKOL biedt binnen Brede School de Bronckhorst een speelschool en BSO waar ieder kind van 2 tot 12 jaar zich thuis voelt en kan doen wat hij of zij fijn vindt. Bovendien hebben kinderen van deze school de mogelijkheid om naar de Sport BSO in Noordwijk te gaan.

 

Speciaal speelconcept voor peuters

Met je rugzak naar de speelschool in een echte basisschool, meepraten in de kring met je leeftijdsgenootjes en sporten in de gymzaal van de kleuters. De speelschool is er voor alle kinderen van 2 tot 4 jaar, ook in vakanties. Op de speelschool worden de peuters spelenderwijs voorbereid op de kleuterklas. Met de vrolijk gekleurde handpop Puk leren de kinderen meer over taal en het dagelijkse leven. Voor het eerst naar de speelschool gaan is natuurlijk best spannend. Daarom komen ouders en kind altijd eerst kennismaken en wordt er samen een wenschema opgesteld om te wennen aan de nieuwe omgeving en leidsters.

Bewegen en buiten zijn is belangrijk voor kinderen. Kinderen op de speelscholen sporten dagelijks, onder begeleiding van een eigen sportdocent. En als het even kan, spelen de kinderen buiten. De speelschool heeft zijn eigen buitenspeelruimte, die direct aan de groep grenst. Lekker verstoppen in het huisje, taartjes bakken op de rand van de zandbak of mooie tekeningen maken met stoepkrijt!

 

 

Stoeien en sporten op de BSO

Lekker ravotten na schooltijd, doe je op de BSO’s van SKOL. BSO de Bronckhorst ligt direct aan het schoolplein, een vertrouwde omgeving voor kinderen. Daarnaast kunnen kinderen van deze school kiezen voor Sport Stars Noordwijk in het spiksplinternieuwe clubhuis van voetbalvereniging Noordwijk. Beide BSO´s zijn er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Na een dag school is het tijd om actief te bewegen, mee te doen aan een gave workshop of lekker buiten te spelen. Terwijl de kinderen een boterham of cracker eten aan de grote tafels en over hun dag vertellen, worden er plannen gemaakt voor de rest van de middag. Een tikspelletje in de speelzaal of buiten voetballen. Zo snel mogelijk ronddraaien op de rekstokken of tikkertje doen met de groepsleiding. Er is genoeg plek voor zowel de jongste als de oudere kinderen om vrij te spelen en te ontdekken, binnen en buiten. Het team van de BSO inspireert en motiveert kinderen om hun fantasie te gebruiken en nieuwe dingen te ontdekken. Vanuit de stijlvol ingerichte BSO ruimtes maken de kinderen van alles gebruik wat de BSO te bieden heeft. Daarnaast zijn er workshops, zoals freerunning of koken in de eigen kinderkeuken. Dit maakt de BSO aantrekkelijk voor zowel jonge als oudere kinderen. De kinderen van SKOL willen niet meer naar huis!

In de schoolvakanties en tijdens studiedagen trekken de BSO toppers er op uit. Er is een woest activiteitenprogramma met workshops en sportclinics. Denk bijvoorbeeld aan schaatsen, een bezoek aan Naturalis, een workshop zandsculpturen bouwen, een eigen mega bellenblaas maken, een spannende vossenjacht en nog veel meer. Je kunt ook alleen in vakanties naar SKOL komen, met de speciale strippenkaart.

 

 

Nieuwsgierig? Kijk snel op de website: www.skolkinderopvang.nl of bel naar 0252-418277.


TSO

De kinderen kunnen op school lunchen (T .S.O.). U kunt uw kind voor de TSO aanmelden bij de administratie van de school.

lunchtijden:

11.45-12.30 uur: gr 1/2a, 1/2c, 4a, 4b, 6a, 6b

12.00-12.45 uur: gr 5a, 5b, 7a, 7b

12.30-13.15 uur: gr 1/2b, 1/2d, 3a, 3b, 8a, 8b