Onze school

Midden in de oude dorpskern van Noordwijk staat het karakteristieke gebouw van De Bronckhorst. We zijn trots op het grote plein aan de voorkant én het prachtige afgesloten plein aan de achterkant van onze school. Deze speelplaatsen bieden ruimte aan onze kinderen om met elkaar spelend te leren en zich optimaal te ontwikkelen.

Het gemêleerde, hechte, ervaren en enthousiaste team zet zich iedere dag vol enthousiasme en met passie in om goed onderwijs te verzorgen.

Ons onderwijs
Wij bieden ‘gewoon goed’ onderwijs en blinken uit in sfeer en saamhorigheid. Wij willen graag dat uw kind zich thuis voelt op onze school, want alleen dán kan het zich goed ontwikkelen. Op De Bronckhorst zorgen we er daarom voor dat uw kind zich in een veilige omgeving optimaal ontwikkelt op sociaal-emotioneel, cognitief en creatief gebied.

Er is veel aandacht voor gedrag en omgang met elkaar. We leren kinderen niet alleen rekenen en lezen, maar we helpen hen ook hun persoonlijkheid te ontplooien, hun zelfvertrouwen op te bouwen en zelfkennis en inzicht te verwerven. Sfeer proeven? Kom dan eens kijken bij ons op school! U bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.

 

De Bronckhorst: Gewoon goed onderwijs