Speelschool

Je vindt onze speelschool in Brede School De Bronckhorst aan de Bronckhorststraat in Noordwijk. In hetzelfde pand is ook onze buitenschoolse opvang gevestigd. Ideaal voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden. De locatie ligt op loopafstand van het winkelcentrum en is goed bereikbaar met de fiets, auto en te voet.

Op onze speelschool in Noordwijk komt je kind een aantal dagdelen in de week spelend leren. De speelschool is er voor alle kinderen van 2 tot 4 jaar. We zingen liedjes, knutselen samen en vertellen en luisteren naar verhaaltjes. Elke dag leert je kind nieuwe woordjes en dingen zelf te doen. Zelf de jas ophangen, speelgoed opruimen of spelen met andere kinderen. Met positieve individuele aandacht van onze pedagogisch medewerkers en leerzame activiteiten bereiden we je peuter spelenderwijs voor op de kleuterklas.

We werken op onze speelschool met de Uk & Puk methode: een totaalprogramma voor kinderen van 0 tot 4 jaar met afwisselende, leerzame thema’s. Met behulp van het speelkameraadje Puk leren we je kind meer over taal en het dagelijkse leven.

Buitenspelen en bewegen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Op onze speelschool sporten de kinderen dagelijks onder begeleiding van onze sportdocent. En als het even kan, gaan we lekker buitenspelen. We hebben een eigen buitenspeelruimte die direct aan de groep grenst. We spelen verstoppertje, bakken taartjes in de zandbak en maken mooie tekeningen met stoepkrijt. Ook maken we graag uitstapjes in de omgeving. We wandelen naar het winkelcentrum of spelen in de speeltuin. Bij BLOS kinderopvang is elke dag een avontuur!

De gemeente Noordwijk biedt in sommige gevallen een subsidieregeling aan voor voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met oudersupport via support@blos.nl of 030-6047599.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!