BSO

Je vindt onze buitenschoolse opvang in Brede School De Bronckhorst aan de Bronckhorstraat in Noordwijk. In hetzelfde pand is ook onze speelschool voor kinderen van 2 tot 4 jaar gevestigd. Ideaal als je kinderen in verschillende leeftijden hebt. De locatie ligt op loopafstand van het winkelcentrum en is goed bereikbaar met de fiets, auto en te voet.

Op onze BSO doen we na schooltijd toffe activiteiten en ontdekken we samen de talenten van je kind. Zodra de schoolbel gaat, komen kinderen vanuit alle klassen naar onze BSO-ruimte. De jongste kinderen worden door onze pedagogisch medewerkers opgehaald uit de klas. Na een schooldag is er niets leuker dan actief te bewegen en te spelen met andere kinderen. Buitenspelen, knutselen, tikkertje spelen, ronddraaien op de rekstok. Er is genoeg plek om vrij te spelen en te ontdekken.

Ook in de schoolvakanties en op studiedagen is je kind van harte welkom bij BLOS. We bieden een uitdagend vakantieprogramma bomvol leuke activiteiten en uitstapjes. Denk aan judo, schilderen, sportclinics, ravotten in de duinen en spelen in de speeltuin. De (mid)dagen op de BSO vliegen voorbij!

Deze BSO is ook te combineren met onze Sport BSO in Noordwijk.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!